Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Abort i Sverige

Spørgsmål:

Hej. Jeg har lige fået afslag om abort, da jeg er gået ubevidst rundt i 13 uger nu og har været gravid. Her i Danmark får jeg bare at vide, at jeg skal beholde barnet, og at jeg ikke kan få det fjernet. Men jeg ved at jeg kan få en abort i Sverige, men kan ikke finde ud af hvem jeg skal kontakte, ved i hvem?

Svar:

Hej
Jeg ved ikke, hvem du kan kontakte mhp abort i Sverige.

Hvad har du talt med din læge om ang dine muligheder? Det lyder som en stor overraskelse for dig, at du er gravid. Er det dit første barn? Hvad siger faderen og dit netværk?

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske