Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Abort eller ej - jeg er løbet tør for tid!

Spørgsmål:

Hej.. Jeg er en kvinde på 43, mor til en teenager på næsten 15 år som jeg er og har været alene med altid. For et år siden mødte jeg så min drømmemand som dog ikke vil have et seriøst forhold. Jeg holder nu af ham alligevel. Han har ingen børn da han ikke kan få børn (eller lige til nu, hvor jeg så er blevet gravid). Han har altid gerne vil have børn, men som sagt har han forsøgt aktivt med hjælp i 6 år. Og svaret var, han ikke kunne. Som sagt er jeg så gået hen og blevet gravid og det var jo ikke planlagt.

Han ønsker ikke barnet

Først blev jeg lykkelig, tænkte at jeg kunne give ham det største i livet. Men han ønsker det ikke. Jeg har så været i tvivl og udsat min beslutning, da jeg har håbet han eller jeg blev sikre. Nu er jeg løbet tør for tid og står overfor at skulle på sygehuset i morgen for at gå det fjernet. Græder konstant for jeg er bare ikke sikker på hvad der er det rigtige. Er så bange for at fortryde begge beslutninger… Ved bare ikke hvad jeg skal stille op

Svar:

Hej
Hvor havde du det svært, da du skrev din mail. Desværre har det ikke været muligt at svare før din aborttid. Mon nogen på sygehuset så, hvor usikker du var på beslutningen og bad dig blive helt afklaret? Har du har fået abort? Hvordan har du det?

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske