Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Jeg har stadig problemer halvt år efter aborten

Spørgsmål:

Hej
Jeg har fået lavet en abort for ca. 6 måneder siden. Jeg var otte uge henne og vidste faktisk ikke jeg var gravid før 5 dage før aborten. Jeg var allerede i en meget svært tid på det tidpunkt, men det med aborten betød ikke så meget for mig – før efter, hvor jeg begyndte og gå til psykolog og var ugentligt ved min læge fordi jeg stadig havde meget ondt i maven.

Jeg er her i nat vågende med MEGET voldsomme smerter i maven. Smerter som føles nøjagtigt som efter aborten. Mit spørgsmål går på om man stadig kan have nogle efter smerter af en slags selvom det er 6 måneder siden.

Svar:

Hej
Dine mavesmerter har formentlig ikke noget fysisk at gøre med din abort. Men du har haft det svært psykisk efter aborten og det kan også give mavesmerter. Hvad har din læge sagt til dig til dine ugentlige besøg hos ham ang. mavesmerter?

Hvordan har du det psykisk med aborten? Har psykologsamtalerne været gavnlige for dig? Hvis dine meget voldsomme mavesmerter ikke er ophørt bør du tale med din læge, der kan være mange fysiske årsager til mavesmerter.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske