Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

30 år efter abort

Spørgsmål:

At få en abort, er ikke noget man bare lige gør og glemmer igen. For snart 30 år siden valgte jeg abort af et ønsket barn ( fosteruge 8) pga en infektionssygdom og kraftig 3-stof behandling m iv medicin. Jeg ville nok vælge det samme i dag, men det er ikke bare lige. Heller ikke efter 30 år.

Måske havde det været et barn helt som de andre jeg har – og mine børnebørn. Et barn jeg ikke gav en chance…Man skal virkelig tænke sig om. Smerten forlader aldrig en og et lille barn blev kasseret ? Jeg ved godt ens sociale forhold kan være så frygtelige, at der ikke synes at være andre veje, men tænk virkelig dybt over det og del tankerne med en anden.