Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

13 år, muslim og nu gravid - hjælp mig!

Spørgsmål:

hej jeg er 13 år og står i en virkelig svær situation jeg er blevet gravid og kan ikke sige det til min familie da de er muslimer og det ikke ville ende godt. Det er cirka en måned siden jeg havde sex og jeg vil gerne lave en abort men har ingen anelse om hvordan og har ingen at snakke med det om hjæææælp tak :)

Svar:

Hej
Det er meget tidligt, du har haft sex og nu er du gravid. Har du taget en test? Hvem er faderen? Hvad har fået dig til at have sex i så ung en alder og når du tilmed ved, hvad din familie tænker om sex?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske