Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Voldsom blødning efter P-stav

Spørgsmål:

Hej Brevkassen. Jeg er en pige på 16 år, som har fået p-stav for ca 3 uger siden. Her igår begyndte jeg at få sygt ondt i maven, hvor efter jeg blødte vold meget, da jeg tørrer mig kommer der en slimklump med ud, og nu er jeg i tvivl om det er en spontan abort eller om det har noget at gøre med min p-stav??

Svar:

Hej
Smerter og blødning kan være tegn på spontan abort. Kan du have været gravid, da du fik lagt din p-stav?
Har du talt med dine forældre om det? Jeg vil opfordre dig til at tale med din læge om det. Og hvis blødning og smerter ikke er aftagende, skal du kontakte vagtlægen, hvis det er udenfor din læges åbningstid.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske