Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Min kæreste vil ikke have børn

Spørgsmål:

Hvad skal jeg gøre. Min kærester vil ikke have børn, men jeg vil, og hvis jeg ikke høre efter ham, vil han gå fra mig. Hvad skal jeg gøre?

Svar:

Hej
Er du gravid? Hvis du er, lyder det svært for dig, at din kæreste vil gå, hvis du vælger at beholde barnet. Men det lyder også svært, hvis du får en abort pga pres fra din kæreste. Måske har I ikke fremtid sammen, hvis I har så forskellige planer.

Hvis du beholder barnet og din kæreste går, hvem kan da hjælpe dig? Selvom din kæreste truer med at gå, kan det være, han ombestemmer sig, når chokket har lagt sig. Læs evt. i brevkassen om andres erfaringer med abort. Hvad tænker du om abort? Hvordan tror du, du vil have det efter en evt abort? Hvordan tror du, du vil have det med din kæreste, hvis du får abort pga pres fra ham?

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske