Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hej Brevkasse

Spørgsmål:

Jeg står i den situation at jeg nu er gravid igen.. jeg står som alene mor til 3 børn, på 6, 4 og 1 år.

De to store har samme far og den mindste ser ikke sin far (mange grunde). Jeg er nu gravid igen.. med to mulige fædre. Kommer til at stå alene med 4 børn.

Er så meget i tvivl om hvad jeg skal gøre. Jeg er stærk modstander af abort, og især når det er noget så basalt, som fordi jeg ikke har beskyttet mig nok. Jeg står i det dilemma om jeg overhovedet kan klare det :( men vil også fortryde en abort, det ved jeg.

Åh altså det så svært

Svar:

Hej

Det er en svær situation du står i. Hvad skal du vælge – baby eller abort. Uanset hvad du vælger, er det en beslutning du skal leve med.

Du har været klar over at chancen eller risikoen for at blive gravid var der. Du er stærk modstander af abort, og især når du er blevet gravid ved ikke at have beskyttet dig nok.

Du er i tvivl om du vil fortryde abort men også i tvivl om du kan klare at være alenemor med 4 børn. Det er et svært valg for dig. Hvad vil du helst leve med?

Find nogen at tale med

Du er alene med disse svære overvejelser. Hvem kan du tale med? Hvem lytter til dig i den svære situation, du står i? Hvis du ikke har nogen at tale med om din situation, har du mulighed for at ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver. Der er åbent hver aften (minus lørdag) fra kl. 19 – 22.

Du kan få hjælp

At være alenemor, ved du, er hårdt. Hvilken hjælp vil du have brug for? Hvad er muligt i dit netværk? Måske “home-start” kan hjælpe dig.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Håber det bedste for dig.

Med venlig hilsen
Marianne Jørgensen, Abortlinieleder