Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Vedr. blødning efter abort

Spørgsmål:

Hej.

Jeg fik foretaget en medicinsk abort d. 5/2, cirka 7-8 uger henne da fosteret desværre var dødt. Til kontrol ugen efter konstaterede de at alt desværre ikke var væk, og jeg fik derfor foretaget en medicisk abort igen d. 13/2. Til kontrol ugen efter, konstaterede de igen at alt ikke var væk og jeg skulle derfor have en udskrabning d. 23/2. Jeg har blødt siden første medicinske abort d. 5/2 og indtil udskrabning d. 23/2.

Et par dage efter udskrabning, blødte jeg næsten ikke mere men nu bløder jeg igen ret meget. Er det allerede min menstruation som er kommet nu, eller bør jeg kontakte lægen?

Svar:

Hej

Det er trist, at du mistede. Og en hård omgang for dig efterfølgende.
Måske er det din menstruation, men jeg vil foreslå dig at kontakte din læge.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske