Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Uventet gravid i 3. måned

Spørgsmål:

Jeg er blevet gravid uden at have opdaget det. Jeg er nu næsten 3 måneder hende. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for jeg er virkelig ikke klar til at være mor. Mine tanker er egentligt bare at føde barnet, og så binde det fast til noget tungt som synker og derefter kaste det i Almindsø i Silkeborg.

Svar:

Hej
Det lyder meget svært for dig med dine tanker omkring din graviditet.
Har du været hos din læge? Hvem kan du tale med? Du har brug for hjælp, og der er hjælp at få.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske