Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Uregelmæssig cyklus efter spontan abort?

Spørgsmål:

Hej brevkasse. Jeg havde en spontan abort 6/1 i uge 8+2 kroppen klarende alt selv, og ved tjek fik jeg at vide der var et nyt æg klar. Fik da også min mens præces 28 dage efter aborten. Denne gang er i mens endnu ikke kommet, hvis den var regelmæssig er det 4 dage over tid. Jeg er ikke gravid, jeg har taget en test.

Er det almindeligt med uregelmæssig cyklus og hvor længe skal jeg evt. regne med at det svinger?Jeg vil gerne være gravid igen, så har måske lidt ekstra fokus på det, men jeg kan mærke at uvisheden påvirker mig en del.Tak for hjælpen.

Svar:

Hej
Det er trist med din spontane abort og klart, at du gerne vil være gravid igen. Ja, cyklus kan godt være uregelmæssig efter graviditet og man kan ikke sige hvor længe. Brug evt ægløsningstest.

Håber du snart bliver gravid igen. Læs evt Spontan abort
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske