Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Uønsket gravid

Spørgsmål:

Hei jeg dro til Rigshospitalet i går fordi jeg hadde smerter og fant ut jeg er gravid , vil ikke beholde det og vet ikke hva jeg skal gjøre, kan jeg snakke med noen hos dere?

Svar:

Hej

Det må være lidt af et chok pludselig at finde ud af, at du er gravid. Selvom du umiddelbart tænker, at du ikke vil beholde det, vil jeg opfordre dig til at lade “nyheden” lande og undersøge dine muligheder. Abort er en stor beslutning, og mange fortryder, at de tog en for hurtig beslutning.

Du er velkommen til at ringe til Abortlinien 48394848, der er åbent kl. 19-22

Ved du, hvornår du er blevet gravid eller hvor langt du er henne?

Læs evt på Abortliniens hjemmeside og i brevkassen.

Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske