Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Spontan abort efter abortbeslutning

Spørgsmål:

Hej! Jeg tog torsdag og fredag en positiv test. Det kom lidt som et chok for os begge. Vi blev – efter en lang og hård snak – enige om, at det ikke er nu, vi skal have et barn, selvom det er et stort ønske. Det passer desværre bare ikke nu, da jeg lige skal have styr på mig selv først. Et hårdt valg, men vi ved, at det er det rigtige.

Søndag begyndte jeg om formiddagen at pletbløde. Om eftermiddagen/aftenen begyndte jeg at bløde meget og få smerter. Jeg har før aborteret spontant, så jeg kender til smerterne osv. Jeg har blødt siden og haft mange smerter.

I dag (onsdag) har det været helt slemt, og jeg er 95% sikker på, at jeg nu har mistet. Og selvom det var det, der skulle ske, så er det enorm hårdt. Nå, men jeg har ikke kontaktet min læge ang. graviditeten, så nu ved jeg faktisk ikke, om jeg bør gøre, eller om det er ligegyldigt, hvis jeg alligevel har mistet?

Svar:

Hej
Ja, det må være mærkeligt for dig, at have besluttet dig for abort, og så aborterer du spontant, og det er enormt hårdt.

Du kan læse om spontan abort her: Spontan abort.

Hvis din blødning og smerter ikke er aftagende, bør du kontakte din læge.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske