Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nervøs for spontan abort

Spørgsmål:

Hej! Har både haft en GUL i januar, en SA i maj måned og er nu endelig gravid igen i uge 8+2. Jeg har haft minimalt brunt udflåd og har lyst til ikke at bekymre mig, men alle mine alarm klokker ringer.

Under min sidste abort ville min læge hverken tjekke eller hjælpe med en afklaring. Jeg har lige siden følt mig så alene, fordi jeg simpelthen ikke kan overskue hendes manglende hjælp. Men jeg ved ikke, hvad man ellers kan gøre? Føler mig så lost og aner slet ikke, hvad jeg skal gøre.

Svar:

Hej
Tillykke med din graviditet. Det er ærgerligt for dig med dit udflåd, og let at forstå, at du bliver bekymret, når du har oplevet spontan abort. Formentlig er alt som det skal være, og du behøver ikke bekymre dig, hvis du ikke får blødning og smerter.

Det lyder ikke så let med din kontakt til din læge. Er det et lægehus, hvor du kan bruge en anden læge? Ellers kan du overveje at skifte læge.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske