Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Missed abortion - ikke afsluttet endnu

Spørgsmål:

Hej. Jeg har været gravid og da jeg var i uge 13 kom jeg til nakkefoldscanning og fandt ud af at fosteret havde stoppet sin udvikling kort tid efter vi havde været til tidlig scanning. Jeg fik en medicinsk abort. Kom ind ugen efter til scanning, hvor den viste at der stadig var en del tilbage. Skulle vente en uge Og så komme ind igen til scanning. Ugen efter igen kommer jeg ind til scanning og igen der mangler stadig at komme noget ud. Får piller til en medicinsk abort og der sker intet.

Nu 18 timer siden jeg har taget pillerne er der stadig intet sket og har ventet i nogle timer på en opringning fra en sygeplejerske!! Jeg er lidt i vildrede og får aldrig det samme svar fra de forskellige læger og sygeplejersker. Hvornår kan jeg forvente at få min menstruation – de har sagt 4-6 uger. Men er det fra det hele er ude eller fra den første medicinske abort Jeg fik for to uger siden??

Svar:

Hej
Det lyder hårdt for dig, både at du mistede det lille foster og at aborten strækker sig over så lang tid. Forhåbentlig er du helt igennem nu. Med dit forløb, faktisk en missed abortion, er det svært at sige, hvornår du kan forvente menstruation igen. Men mon ikke du har fået menstruation 4-6 uger efter du har afsluttet aborten.

Håber du snart bliver gravid igen og at alt går komplikationsfrit.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske