Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Midt i en abort, men pludselig i tvivl

Spørgsmål:

Jeg står i den svære situation at jeg gennemgår en abort lige nu men er blevet meget i tvivl om det er det rigtige valg?Kan jeg nå og fortryde mit valg?Kunne jeg have set frostret da jeg blev scannet?Hvordan kommer jeg nemmest igennem det hele?

Svar:

Hej
Du lyder til at have det rigtig svært. Du er blevet i tvivl om dit valg af abort. Ja, måske kan du nå at fortryde. Læs her: Medicinsk abort
Mht scanning, ja fosteret kan/kunne ses på scanning.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske