Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Medicinsk abort uden blødning?

Spørgsmål:

Kære brevkasse.

Jeg havde en traumatisk fødsel tilbage i december som har kostet mig mit helbred, og jeg venter på en stivgørende operation af SI-leddet og hoftebenet.

Jeg fandt ulykkeligvis ud af at jeg var gravid for en uge siden. Jeg startede op på den medicinske abort i onsdags og tog de sidste piller i går morges. Der er intet sket siden andet end en masse smerte og murren og brunt udflåd. Kan jeg være uheldig og den medicinske abort er mislykkedes?

Jeg var kun omkring 5 uger henne da aborten blev sat igang, men allerede da graviditeten var begyndt (omkring uge 3) havde jeg flere gener end normalt i bækkenet. Jeg synes i forvejen det er grufuldt at ende et liv, men tanken om at det skal trække ud er nærmest ikke til at bære.

Kan det nå at ske endnu eller er risikoen for at det er mislykket for stor?

Svar:

Hej
Det er barsk for dig med dine fødselstraumer. Og med din medicinske abort. Hvis du fortsat ikke har blødt, vil jeg opfordre dig til at kontakte det sted, hvor aborten er sat i gang.

Du synes, det er grufuldt at ende et liv. Hvem kan du tale med om, hvordan du psykisk har det?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske