Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Magter ikke graviditet lige nu

Spørgsmål:

Kære brevkasse Jeg har en lille datter på 4 mdr og er blevet uønsket graviditet.  Har lige fundet ud af det jeg føler ikke jeg kan magte en gravidtet nu når jeg har en lille pige som jeg bruger al min tid på. Vi har en lille lejlighed og skal snart flytte til Sverige med min kæreste.

Jeg er meget ked af situationen og har grædt meget men kan ikke se hvordan jeg skal klare en graviditet midt i alt det der foregår nu i mit liv.

Svar:

Hej
Det er hurtigt, at du er blevet gravid igen efter din fødsel. Men det er ikke ualmindeligt, man ved ikke, hvornår ægløsning kommer efter fødsel. Du har lige fundet ud af det og er selvfølgelig noget rystet. Prøv at tage det med ro, mens du overvejer situationen og dine/Jeres muligheder. Du kan slet ikke overskue en graviditet og er meget ked af det.

Hvad siger din kæreste? Hvad tror du, der gør dig så ked af det? Hvad tænker du om abort? Hvordan var graviditeten med din datter? –Havde du det dårligt, og frygter at få det skidt igen? Eller er det tanken om 2 små børn? Overvej, hvad der kan hjælpe dig til at overskue både baby og graviditet? Overvej, hvordan du tror, du vil have det, hvis du beslutter dig for abort? Og overvej, hvordan du tror, du vil have det, hvis du/I beslutter at beholde barnet. Læs evt i Abortliniens brevkasse om andres erfaringer med abort.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske