Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Lyt til en erfaren: Behold barnet

Spørgsmål:

NØDRÅB: Er der virkelig ingen mulighed for man kan hjælpe?
Kan slet ikke bære at læse i denne brevkasse.

Bliver så rørt over folk er ved at tage deres værste beslutning. Lyt til en erfaren. Jeg fik en abort for et halvt år siden. Jeg har aldrig fortrudt noget så inderligt.

Det er den værste beslutning. Der går ikke et minut uden tanken strejfer dig. Jeg var sat til om to uger. Bare tanken kan få mig til at bryde ud i gråd. Mit kære barn fik aldrig en chance. Jeg tog valget. Et forkert og egoistisk valg.

Vil råde alle der er det mindste i tvivl. Hvis jeres forhold er ok, så behold barnet. Om så kæresten skrider. Lad ham skride så langt væk. Intet kan måle sig med den smerter i skal gennemleve resten af jeres liv. Et forlist kæresteforhold er intet i forhold til en abort. Please. Lyt til mig.

Svar:

Hej. Tak for dit nødråb. Det er godt, at du tør bryde det tabu abort er og fortælle om den pris mange betaler for abort. Du er velkommen til at skrive til post@abortlinien.dk eller ringe til Abortlinien 48394848, hvis du vil tale om din svære situation. Der er hjælp at få, selvom aborten ikke kan gøres om.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske