Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ked af det efter spontan abort

Spørgsmål:

Jeg havde spontan abort her den 31.12.17 i uge 11. Jeg har været forfærdelig ked af det siden, det var virkeligt et ønskebarn. Jeg er 33 år og ventet på min kæreste var klar til at få børn de sidste 2 år. Vi blev hurtigt gravide. Men efterfølgende vil min krop bare ikke. Ægløsningtest viser konstant negative, og det er hårdt. Min cyklus har været korte (20 dage) og der har ikke været megen blødning, sidste gang var der dog endeligt en rigtig blødning (som tidligere), men jeg tester stadigt negativt på ægløsningtest.

Hvad kan jeg gøre? Lægebesøget var ikke meget værd i dag, tålmodighed siger de alle. Men det er næsten ikke til at blive ved med. Jeg er startet på noget naturmedicin, som hedder Vitex. Det skulle give hormonel balance igen, derudover tager jeg mine vitaminer som jeg skal.  Er der andet jeg kan gøre?

Svar:

Hej
Hvor er det trist, at du mistede det lille ønskebarn og at din cyklus efterfølgende har været ustabil. Jeg kan desværre ikke give dig nye råd om, hvad du kan gøre. Læs evt her: Spontan abort , tjek evt FUGA (som er omtalt nederst i artiklen) om du der kan finde anden inspiration.

Håber, du snart må blive gravid igen og få en ukompliceret graviditet.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske