Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ingen menstruation efter medicinsk abort

Spørgsmål:

Hej.

Jeg fik d. 16/8-2023 fortaget en medicinsk abort, hvor det hele gik som det skulle. Jeg var 2 uger efter til en opfølgende samtale, hvor jeg fik af vide at, der manglede at komme en meget lille smule blod ud, dog så det hele fint ud og jeg var ikke længere gravid eller havde væv fra det. Jeg begyndte også på minipiller den dag aborten fandt sted, som jeg havde fået besked på.

Her 9 uger efter, har jeg stadig ikke fået min rigtige menstruation. Dog har jeg plet blødt de sidste 3 uger, det har været en blanding af meget lidt blod og så mest brun udflåd, hvilket jeg har troet var resterne, som manglede at komme ud, men varer det så længe? Eller kan det være minipillerne som gør at jeg “bløder”?

Jeg har taget en graviditetstest som er negativ, så det kan ikke være fordi jeg er gravid, at min menstruation ikke er kommet endnu.

Svar:

Hej

Jeg vil foreslå dig at tale med din læge, eller kontakte stedet, hvor du fik opfølgende samtale efter aborten. Måske du skal scannes igen.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske