Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hvorfor er jeg vred på min kæreste efter aborten?

Spørgsmål:

Hej.
Den 3/12-15 fik jeg en medicinsk abort. Det var aftalen imellem min kæreste og jeg, så ikke nogen svær beslutning. Men efterfølgende er jeg simpelthen blevet så vred på min kæreste. Hvorfor?

Svar:

Hej
Du er blevet meget vred på din kæreste efter din abort, som I ellers var enige om. Og vreden kommer bag på dig. Det er normalt med psykiske reaktioner efter abort og normalt, at abort skaber problemer i parforholdet, uanset om parret var fælles om beslutningen. Hvad tror du, din vrede handler om? Hvad fik dig til at ønske abort? Hvordan har du det med dit valg? Hvad sagde din kæreste, da I fandt ud af graviditeten? Hvad tænkte du om abort, siden det ikke var en “svær beslutning”? Hvilke tanker havde din kæreste om abort?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske