Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hvordan skal jeg komme videre?

Spørgsmål:

Jeg var i tvivl. I tvivl om hvorvidt jeg skulle få en abort. Har aldrig prøvet det før. Det er den sværeste beslutning jeg i mit liv har taget, da mit største ønske er at få et barn. Jeg fik det gjort. Fik en medicinsk abort i uge 8, da gyno sagde god for det.

Det gik ikke som planlagt, fosteret var stadig levende. Så her fortrød jeg endnu engang. Spurgte lægerne om jeg ikke nok kunne beholde det! Men de sagde, at de ikke ville råde mig til det. Så jeg fik lavet en kirurgisk abort i uge 12. Her kunne jeg mærke det var væk for altid. Følte mig tom og at jeg manglede noget! Noget der var en del af mig.

Efter følgende fik jeg en kirurgisk abort igen, da der var endnu flere komplikationer. Jeg er i tvivl om, hvordan jeg skal komme videre? Var sygemeldt i en måned fra min uddannelse fordi jeg ikke kunne fungere optimalt. Og er bange for det sker igen..

Svar:

Hej
Som jeg forstår din mail, har du fået flere aborter, selvom dit største ønske er at få et barn. Du har haft det svært efterfølgende og været sygemeldt, og er i tvivl om, hvordan du skal komme videre. Du er bange for at det sker igen; er du bange for at du får det svært igen eller at du får en abort igen?
Prøv at læse her: Efter abort  og læs evt i brevkassen om andre kvinders erfaringer med abort.

Skriv gerne igen til post@abortlinien om, hvad der gjorde dig i tvivl om abort, hvorfor lægerne ikke ville råde dig til at beholde barnet, hvordan du har det, og hvad, der gør dig bange for, at “det” sker igen. Du kan også ringe til Abortlinien 48394848

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske