Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hjemmelavet abort?

Spørgsmål:

Hey. Kort fortalt… Min brors k. Er gravid. 24 år ingen udd. ingen indkomst. Men VIL beholde barn.
Vi synes alle i fam. at det er en dum ide at få det barn. Så kan man komme til på en eller anden måde at lave en “uheldig” abort? Og hvordan?
Vi har prøvet at snakke hende fra det. Men hun er snot dum…

Svar:

Hej
Hvilket svar mon du forventer fra Abortlinien? –En hjemmeopskrift på at tage livet af et ufødt barn? Overvejer du vold eller noget andet kriminelt?

Du synes, din brors kæreste er snot dum, men, det er din brors kæreste, så han tænker nok anderledes. Både din bror og kæresten er fælles om ansvaret for barnets tilblivelse. Det er muligt, at det ikke er oplagt for dem at blive forældre på dette tidspunkt, men det skulle din bror (og kæreste) have tænkt på før. Nu er det lille barn på vej og moderen vil tage ansvar og passe på dets liv.

Find i stedet ud af, hvordan I kan hjælpe

Når nu I andre i familien er bekymrede for barnet, så overvej, hvad I kan byde ind med for at hjælpe den lille familie. Hvis forældrene slet ikke kan tage vare på barnets tarv, så skal de sociale myndigheder selvfølgelig træde til med hjælp og støtte.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske