Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Abort igen - vil de kigge skævt til mig

Spørgsmål:

Hej!
Jeg er en ung kvinde, der sidder med frygten for at være gravid… Problemet er at jeg for præcis et år siden var gravid og fik en medicinsk abort… Nu er jeg nervøs igen! Har taget mine p piller som jeg skal, men har ikke fået min mens. Tog den sidste pille mandag aften.

Men er bange for hvis jeg igen er gravid at både læge og sygehus ville kigge skævt til mig… Kan de på sygehuset se jeg var der sidste år? På forhånd tak for jeres svar.

Svar:

Hej
Har du taget en test? Ja, det står i din journal, at du har fået en abort. Hvad betyder det, hvad læge og personale på sygehuset tænker om dig? Hvad tænker du selv om abort? Hvordan havde du det efter din abort? Hvad får dig til at overveje abort igen, hvis du er gravid? Abort er alvorligt, det handler om et lille ufødt barn.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske