Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid på det helt forkerte tidspunkt

Spørgsmål:

Hej. Ja overskriften jo taler jo for sig selv. Jeg har lige fundet ud af at jeg er gravid igen. Jeg har en datter på 2 år samen med min eks. Jeg er overlykkelig over at være gravid igen men sku ærligt talt ikke det bedste tidspunkt. Min eks og jeg har haft mange nedture i vores forhold hvor vi har været meget on/off i vores forhold igennem 6 år. Vi gik fra hinanden igen igen d. 16 januar og det endte i enormt meget rod og det hele gik meget over stregen for real da denne gang indebar vores datter.

Vil ikke kunne klare en 4. abort

Vi har så fundet ud af at vi ikke kan undvære hinanden. Vi er begyndt at lytte til hinanden og vi står stærkere sammen end nogensinde før. Jeg har tidligere fået 3 aborter, hvor jeg har følt det har været det rigtige at gøre men denne gang ved jeg at hvis jeg får den 4 abort, vil jeg ikke kunne se mig eller ham i øjnene. Er meget frustreret fordi jeg som godt ved at tiden ikke er der, men hvad pokker gør jeg??

Svar:

Hej
Du er gravid og overlykkelig, dit parforhold er i god udvikling. Men da det ikke er det bedste tidspunkt, overvejer du alligevel abort. Du ved allerede nu, at du efter en 4. abort ikke vil kunne se dig selv eller faderen i øjnene, –hvad skulle så få dig til at vælge abort? Hvad siger barnets far? Hvordan vil det være, hvis du beslutter dig for at beholde barnet?

Byg videre på jeres forhold

Du og barnets far står stærkere sammen end nogen sinde, det lyder som et godt fundament for at passe på Jeres nr. 2 og Jeres familie. Og graviditeten er lang, I kan udnytte tiden til at skabe endnu bedre rammer for Jeres forhold og familie. Overvej evt et PREP-kursus, som er en god måde ta styrke sit forhold på.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske