Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid og helt alene om det

Spørgsmål:

Jeg er gravid, faderen bor i et andet land, så hvis jeg får barnet er jeg alene om det.
Jeg er i tvivl om, hvad jeg skal gøre og tør ikke ringe ind til linjen, fordi jeg føler mig flov og forvirret. Der er tusinde tanker der kører rundt i hovedet på mig, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Svar:

Hej! Det lyder rigtig svært for dig. Du er gravid og i tvivl. Hvad tænker du om at være alene med barnet?
Jeg vil opfordre dig til at skrive til post@abortlinien.dk om nogle af alle dine tanker og overvej igen at ringe til Abortlinien, den er netop for piger som dig, der er i tvivl. Rådgiverne er vant til at tale med piger, der har det skidt og er kede af det. Læs evt mails i brevkassen, der kan du finde breve fra piger, der har stået i lignende svær situation.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske