Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid? Min mor må ikke vide det!

Spørgsmål:

Hej.
Jeg er en pige på 16, som er utrolig bange for at være gravid. Og jeg er faktisk ikke helt sikker på med hvem, ja det er måske lidt klamt. Men i hver fald ønsker jeg ikke min mor skal vide det, eftersom hun 100% ville smide mig ud. Er der mulighed for at jeg kan få en abort uden mine forældre får det at vide?

Har ikke taget en test endnu

Jeg har ikke taget en test endnu, men har haft lidt brunt udflåd, og har haft en gang efter sex, hvor jeg har været på toilettet, hvor jeg så har blødt en smule.

Please hjælp, kan virkelig ikke klare det her alene.
Hilsen en meget ked af det pige.

Svar:

Hej
Du er ung og meget bange for at være gravid. Du har ikke taget en test. Hvis du ikke får din menstruation til tiden, bør du tage en test. Hvis den er positiv, dvs at du er gravid, er du meget velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848.

Pas bedre på dig selv

Du skriver, at du er meget ked af det og ikke kan klare dette alene, hvem kan du tale med? En veninde? En lærer? En voksen i familien?
Pas bedre på dig selv. Hvis du ikke fremover tager nogle andre valg, kan du komme til at stå i denne situation igen.
Håber det bedste for dig.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske