Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid med min søsters kæreste

Spørgsmål:

Her d. 3 august  blev jeg lidt for fuld. Jeg var til fest, hvor min søster og hendes kæreste også var der. Min søsters og hendes kæreste har haft problemer længe nu, og her i fredags havde de et kæmpe skænderi.

Min søsters kæreste blev lidt ked af det og opsøgte så mig. jeg blev faktisk meget overasket da han begyndte af græde, Vi begyndte og kysse, og jeg må ærlig sige, jeg aldrig har været forelsket i ham. Det udviklede sig så til sex og jeg fortryder det meget. Så jeg er meget naiv at tro han kunne lide mig. Vi aftalte ikke at sige det til min søster. vi mødes et par gange og jeg begyndte virkelig at fortryde alt.

Han og min søster begyndte at date igen og jeg fandt ud af jeg er gravid. nu ved jeg virkelig ikke hvad jeg dog skal gøre. jeg er 29 og min økonomi holder. jeg har altid gerne ville have en baby og jeg ville aldrig kunne få en abort. så mit spørgsmål er skal jeg give barnet til nogle eller måske til min søster.

Er meget bange.

Svar:

Hej
Du er gravid med din søsters kæreste og er meget bange. Hvad gør dig bange? Din søsters reaktion? Det er noget rod, at du og din søsters kæreste har haft sex, men sket er sket, og du er gravid.

Du vil aldrig kunne få en abort, så den mulighed er udelukket. Du overvejer at bortadoptere barnet, det er en mulighed, men når du altid gerne har villet have en baby og har økonomi til det, hvorfor så ikke beholde barnet selv? Mon din søster vil være interesseret i at adoptere dit barn?

Hvis du selv beholder barnet, må du og barnets far finde ud af, om din søster skal vide besked. Måske holder deres forhold ikke til det. Der kommer sikkert problemer mellem din søster og dig. Og skal barnet og dets far have kontakt?

Hvem kan du tale med om dine overvejelser?
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske