Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fortrudt medicinsk abort

Spørgsmål:

Hej brevkasse. Min mand og jeg forsøger at få et barn. Efter 2 KA og 1 SA, valgte jeg denne gang en MA. Jeg har aldrig fortrudt noget så meget. Det var en helt igennem forfærdelig oplevelsen. Det skal lige siges jeg bor i udlandet. Jeg er ved min Gyn en mandag og får taget en ultralydsscanning som desværre igen ikke viser hjerteslag derinde fra. Min Gyn anbefaler mig en MA da han ikke mener jeg er så langt henne. Tager pillen hos ham og dagen efter begynder jeg spontant at bløde. Jeg vælger derfor at komme de to piller op i skeden.

Det resulterer i de mest voldsomme smerter jeg nogensinde har haft. Efter ca 3-4 timer bløder jeg fostret ud i toilettet……. Står så der alene hjemme og skal skylle mit højeste ønske ud i toilettet!!!!!! For fanden en omgang tænker jeg og kravler i seng, efter ca 1 time bløder jeg den største snotklat af blod ud på gulvet da jeg prøver at rejse mig. En fandens nat!!!

Nu her ca 3-4 uger efter har jeg ikke smerter, men hver gang jeg har samleje med min mand styrtbløder jeg igen. Er det normalt? Og har stadig klumper af gammelt blod som jeg bløder ud?

Svar:

Hej
Det er trist for dig og din mand, at det er så svært for Jer at få et barn. Medicinsk abort er ofte ligeså barsk, som du beskriver. Har du fået talt “nok” om den oplevelse med din mand og andre fortrolige?

Jeg kan godt forstå, du bliver bekymret over den fortsatte blødning. Jeg vil foreslå dig at kontakte din gynækolog mhp scanning, måske sidder der fortsat noget i livmoderen, måske du skal have en udskrabning.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske