Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

13 år og gravid

Spørgsmål:

Kære brevkasse.Jeg har rigtig meget brug for jeres hjælp. Jeg er en pige på 13 som er kommet ud af et forhold for cirka 2 måneder siden, det var et rigtig seriøst forhold. Men jeg har så lige fundet ud af at jeg er gravid, Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre da faderen slet ikke ville snakke med mig, jeg har dog ikke fortalt ham jeg er gravid da han ikke ville snakke med mig. Han går i min parallel klasse. Og jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre.

Svar:

Hej
Det er meget tidligt, du er begyndt at have sex, og 13 år er en meget ung alder at være gravid i. Hvis ikke du har fortalt det til dine forældre, vil jeg opfordre dig til at gøre det. Sammen skal I finde ud af, hvad du skal gøre, og hvordan du passer bedre på dig selv fremover.

Du og dine forældre er velkomne til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske