Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fortryder abort

Spørgsmål:

Hej jeg mistede mit 3 barn her i december sidste år Ufrivilligt. Jeg var omkring 12 uger henne og havde endelig besluttet mig for at beholde mit elskede barn. Men jeg blev presset til at få en abort.

Jeg har det stadig rigtig svært ved det idag, og jeg har så meget skyldfølelse. Jeg bliver ved med at tænke på hvor gammel han/hun kunne have været nu, og hvad jeg kunne have gjort for at kæmpe noget mere for mit elskede barn.

Jeg har stadig mine gamle graviditets test. Jeg kan bare ikke nænne at smide dem ud. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Hjælp mig jeg kan ikke komme videre

Svar:

Hvor lyder det hårdt for dig, at du fik en abort, fordi du følte dig tvunget til det.

Din reaktion efter aborten er forståelig og helt normal. Både din skyldfølelse og dine tanker. Du skal ikke bebrejde dig selv, at du reagerer. Du er ikke alene, mange har det svært efter en abort. Læs evt i brevkassen om andres erfaringer med abort. Læs evt her: Efter abort

Tal med andre i samme situation

Har du nogle at tale med om din situation? Har du en god veninde du kan dele dine tanker med? Mange oplever, det kan være godt at tale med andre, der har stået i samme situation. Du er velkommen til at skrive igen på post@abortlinien.dk. Abortlinien kan også formidle kontakt – læs mere her: Har du fortrudt abort? Eller du er velkommen til at ringe til Abortlinien på tlf. nr. 48 39 48 48 og tale med en rådgiver.

Nogle har også glæde af at besøge mindesiden, abortbarnet.dk

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Marianne Jørgensen, abortlinieleder