Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fortrydelsespille midt i ægløsning

Spørgsmål:

I oktober valgte jeg, at jeg ikke ville have min p-sprøjte fornyet. Min cyklus har ikke helt indstillet sig endnu, men jeg fik mens d. 7 december, jeg havde ubeskyttet sex d. 19 december og hentede fortrydelses pille dagen efter. Jeg begyndte at pletbløde efter samlejet og en eller to dage efterfølgende. Blødte ufatteligt lidt d. 4 januar til 5 januar.

Jeg har nu siden slut sidste uge haft smerter i maven fra mavesår i behandling! Men i weekenden trak de her virkelig underlige ubehag ned i lysken og i underlivet. Hvad skal jeg gøre?

I mandags strejfede jeg kort tanken om graviditet men gjorde ikke yderligere. Jeg tog en test tirsdag omkring middags tid. Den blev så utydelig at jeg ikke ville tænke over det, da der var to streger. Men selve test stregen var så svag, at det ligeså godt kunne være misfarvning. Tog en ny test onsdag morgen, den er negativ (den har en snert af gråhed fra test stregens område).

Svar:

Hej
Jeg vil opfordre dig til at kontakte din læge og få taget en graviditetstest hos ham/hende.
Hvis du er gravid, er du velkommen til at skrive igen.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske

Relateret læsning: Fortrydelsespille