Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fortrød medicinsk abort

Spørgsmål:

Hej. Jeg fandt for kort tid siden ud af jeg var gravid, hvilket ikke var planlagt. Jeg har altid gået med en tvivl om hvor vidt jeg faktisk kunne blive gravid pga. en svær spiseforstyrrelse jeg kæmpede med nogen år tilbage. Til min overraskelse tog jeg en del test som alle var positive, men faren er jeg ikke i et forhold med.

Jeg begik nok en fejl ved at involvere for mange mennesker i min beslutning fremfor at lytte til mig selv. I går tog jeg så på hospitalet og var alene, hvilket jeg ville ønske jeg ikke havde været. Jeg endte med at sige ja til en medicinsk abort, selvom jeg kunne mærke det var det jeg ikke ville.

Jeg tog den første pille mifegyne, men så snart jeg kom hjem tvang jeg mig selv til at kaste alt op (en times tid efter) aldrig i mit liv har jeg fortrudt noget så meget som den beslutning jeg tog igår.

Lægerne på hospitalet er meget uvisse om resultatet af netop dette scenarie. Så jeg ville hører om i har hørt om nogen tilfælde som dette, og som har stadig har fået en sund og rask baby på trods af mifegyne?

Svar:

Hej
Det lyder hårdt for dig. Stærkt, at du endte med at lytte til dig selv.

Læs nedenstående: Medicinsk abort

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske