Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Skal man undersøges efter abort?

Spørgsmål:

Hej.

Onsdag fik jeg en meget kraftig blødning som jeg tænker må være en SA. Var gravid i uge 6.  Ringer bekymret til min læge torsdag morgen, men han vil ikke give mig en tid da han ikke mener han kan gøre noget alligevel.

Jeg er lige stoppet med at bløde idag, men skal jeg være bekymret? Har ikke haft smerter, kun lidt klemmende fornemmelse og en slags mild svien forneden i perioder. Kan læse mig til at det er normalt at man bliver tjekket hos egen læge, så føler mig noget “snydt” og uafklaret.

Svar:

Hej

Det er trist med din spontane abort. Det er rigtigt, at man ofte bliver tjekket hos sin læge efter spontan abort, selvom han/hun måske ikke kan/skal gøre noget. Hvis du fortsat ikke bløder og ikke får andre symptomer, behøver du ikke være bekymret. Hvis du er urolig, så kontakt lægen igen og sig det.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske