Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Er der noget tilbage?

Spørgsmål:

Hej brevkasse Jeg har for 2 uger og 3 dage siden fået en medicinsk abort. Vi har 3 dejlige unger hvor den yngste er 3,5 måneder gammel, manden er lige startet i lære som elektriker og derfor var økonomien ikke til at få nr 4.

Jeg har det egentlig okay med situationen og tænker på det sådan at jeg nu har 2 engle børn da vi første gang vi var gravide oplevede en spontan abort i uge 12.

Nu til mit spørgsmål. Jeg kan ikke lade være med at sammenligne denne medicinske abort med den spontane. Dengang kom der en stor klump og en masse smerter sammen med. Ved denne medicinske stod der godt nok jeg skulle tage 400 mg Ipren og 1 gram pamol, men jeg har slet ikke haft ondt. Jeg har til gengæld blødt som en hest og der er kommet en masse små klumper men ingen stor?

Jeg blev scannet til at være 7+1. Og jeg bløder endnu. Er det normalt? Jeg har fået taget blodprøver, men har ikke fået svar?

Skal have lagt en spiral den 18 februar men jeg er bange for at det hele ikke er kommet ud?

Svar:

Hej
Beklager sent svar. På nuværende tidspunkt har du nok været ved lægen og fået svar på dit spørgsmål.

et er forskelligt, hvor meget man bløder, og hvor ondt man har i forbindelse med medicinsk abort.
Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske