Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Blødning efter medicinsk abort

Spørgsmål:

Hej. Jeg fik foretaget en medicinsk abort for 4 uger siden, og har været til kontrol og alt så fint ud, der var intet væv tilbage og mine tal var faldet markant.

Normalt ligger min menstruation sidst på måneden som nu, og jeg bløder også. Men mit spørgsmål er så hvor meget bløder man ved den første menstruation efter abort?

Jeg styrt bløder simpelthen i tide og utide og bløder igennem flere gange om dagen selvom jeg bruger natbind og skifter bind hele tiden.Når jeg står op på jobbet eller går eller skal rejse mig så kan jeg mærke det vælter ud. 😓  Sådan plejer min menstruation slet ikke at være. Er det virkelig normalt? Jeg har ikke ondt nogle steder og er frisk.

Svar:

Hej
Efter graviditet kan menstruationen ændre sig. Hvis din blødning ikke er aftagende i løbet af nogle dage, som ved alm. menstruation, vil jeg foreslå dig at tale med din læge.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske