Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hvad skal jeg gøre?

Spørgsmål:

Hej

Jeg har fået en abort her for 2 uger sidden og min blødning stoppede for 4 dage sidden, så jeg hat haft sex efter min blødning er stoppet, men nu begynder jeg at bløde igen. Det er ikke kraftigt men det bløder det er gennemsigtigt rød. Hvad skal jeg gøre?

Svar:

Hej

Det er ikke unormalt, at man kan bløde lidt on off optil 3 uger efter abort. Hvis blødningen ikke er aftagende eller hvis du får infektionstegn, skal du kontakte lægen. Husk altid prævention, hvis du ikke ønsker at være gravid, og brug kondom indtil du er sikker på, at blødning er ovre.
Hvordan har du det psykisk efter aborten?

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske