Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Uventet graviditet

Spørgsmål:

Hej! Jeg er blevet gravid uventet og skal have en abort. Jeg er meget i tvivl om hvordan man gør. Skal jeg have en henvisning fra min læge, eller kan jeg kontakte en klinik direkte? Hvilke klinikker er gode i København? Jeg er meget bange for at vælge den forkerte.

Svar:

Hej! Det lyder svært for dig. Hvem kan du tale med?

Du kan læse om abort og henvisning her: Abort
Jeg kan ikke anbefale dig klinikker (praktiserende gynækologer). Hvad tror du, gør dig bange ift at vælge ”forkert” sted?

Selvom graviditeten er uventet, vil jeg opfordre dig til ikke at tage en forhastet beslutning om abort. Overvej alle dine muligheder. Hvad tænker du om abort? Abort er en stor beslutning, mange fortryder og det kommer ofte bag på dem. Læs evt. i brevkassen om andres erfaringer med abort.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848
Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske