Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Abort - hvem skal jeg kontakte

Spørgsmål:

Hej, jeg skriver for at høre hvem man skal kontakte hvis man skal have en abort. Jeg har i over en uge prøvet at kontakte min læge, men den går på telefonsvarer når jeg ringer, og man kan ikke kontakte min læge på anden vis end telefonisk.

Jeg ved ikke om de har ferielukket, men jeg kan mærke at det stresser mig da tiden bare går, og jeg vil helst ikke ud i en kirurgisk abort.

Svar:

Hvornår har du fundet ud af, at du er gravid? Har du nogen at tale med om din beslutning? Hvad får dig til at ønske abort?
Er du afklaret? Det er vigtigt ikke at træffe for hurtig en beslutning. Det er en beslutning der ikke kan laves om.

Det er en praktiserende læge der kan henvise til en abort. Det er forståeligt nok frustrerende ikke at kunne komme igennem til din egen læge. Måske du har mulighed for at køre forbi dit lægehus og snakke med en sekretær. Ellers kan du også prøve at kontakte en anden praktiserende læge i dit område og høre om de kan hjælpe dig.

Håber det bedste for dig.

Med venlig hilsen, Marianne Jørgensen abortlinieleder