Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Abort

Spørgsmål:

Jeg er en 15 årige pige der går på en kristen efterskole, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre fordi jeg er blevet gravid med min kæreste som jeg har været kærester med i 3 måneder. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg tør ikke at sige det til min familie .

Svar:

Hej
Du er meget ung, har allerede haft sex og er blevet gravid. Det er klart, at det er en svær situation. Hvordan har du det? Hvem har du talt med? Hvad siger din kæreste? Hvad vil der ske, hvis du fortæller dine forældre det? Har du god kontakt til en lærer på skolen? Du skal finde ud af, hvad du vil. Hvad tænker du om abort? Hvad tænker du om at blive ung mor?

Du kan læse om abort og om at være ung mor på Abortliniens hjemmeside: Ung og gravid.

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk og du kan ringe til Abortlinien 48394848 og tale med en rådgiver.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske