Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Skal jeg søge hjælp?

Spørgsmål:

Hej

Jeg fik 13/9-2023 foretaget en kirurgisk abort. Jeg har ikke haft de store følelser omkring min beslutning efterfølgende, men har de sidste par uger haft følelsen af, at jeg har taget et uskyldigt liv og har fortrudt min abort.

Jeg stod med valget om at få aborten eller at miste min daværende kæreste. Vil høre om det er normalt at have den slags følelser så lang tid efter? Og burde jeg søge hjælp? Håber i kan give nogen råd om hvad skal gøre fremadrettet.

Svar:

Hej

Tak for dit brev til os. Det er helt normalt, at man kan have de følelser som du står med. Det er der mange kvinder som har.

Du kan måske have glæde af at læse i vores brevkasse, hvordan andre kvinder har det efter samme oplevelse som dig.
Du er også velkommen til at ringe på Abortlinien (48 39 48 48) hvor der er åbent hver aften fra 19-22 (dog ikke lørdag). Der kan du tale med en rådgiver om hvordan du har det.

Nogle vil også have brug for at tale med en professionel rådgiver – f.eks. en psykolog. I den situation kan du evt. snakke med din egen læge om at få en henvisning.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen, Marianne Jørgensen Abortlinieleder.