Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Måske gravid

Spørgsmål:

Jeg er en pige på 18. Jeg er meget i tvivl om jeg skal tage til lægen, da jeg den sidste måned af været i tvivl om jeg er gravid? Jeg har haft en meget svag menstration sidste måned, og denne måned er det samme! Hvordan ved jeg om jeg er gravid? Og kan jeg nå at få en abort? Da et barn slet ikke er det mig og min kæreste vil nu!!

Svar:

Hej
Hvis din menstruation ikke er kommet til tiden, vil jeg opfordre dig til at tage en graviditetstest. Hvis den er positiv, er du velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk
Hvis du ikke er gravid, tal da evt med din læge om din ændrede blødning og om I skal bruge anden prævention.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske