Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Jeg er magtesløs

Spørgsmål:

Hej med jer!

Går på 8-9 dagen med kvalme og meget voldsom opkast. Jeg er sengeliggende.

Jeg er i 8-9 uge og jeg er 18 år gammel. Jeg er indstillet til abort, men går bare og venter på det bliver min tur. Føler mig svækket så svækket at jeg ikke kan overskue turen ud for at kaste op. Jeg oplever sygehusene ikke tager mig seriøst da det er uønsket graviditet.

Svar:

Hej

Du skriver at du er uønsket gravid, og har det fysisk rigtig dårligt med kvalme. Det må være hårdt for dig at være i. Måske din læge kan give dig noget mod kvalme, så du kan få lidt fysisk overskud igen.

Du er indstillet til abort og går og venter på det bliver din tur. Ventetiden kan føles lang. Har du nogle fortrolige, som du kan snakke med i ventetiden? Hvilke tanker fylder for dig i forhold til at du har truffet din beslutning. Det kan være svært at gå med tankerne alene. Har du været i tvivl om din beslutning?

Du er velkommen til at ringe på Abortlinien (48 39 48 48) der kan du snakke med en rådgiver, som du kan dele dine tanker med. Også din oplevelse af at sygehusene ikke tager dig seriøst.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen, Marianne Jørgensen Abortlinieleder