Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid på p-piller?

Spørgsmål:

Hej, jeg er 20 år gammel og havde for 11 uger siden ubeskyttet sex med en fyr jeg ikke aner hvem er/var.. Jeg er liiidt bange for jeg muligvis er blevet gravid. Jeg er selv på p-piller og får min menstruation. Hvor stor er chancen for jeg er blevet gravid af dette? Mvh

Svar:

Hej
Når du har menstruation, er det ikke sandsynligt, at du er blevet gravid. Heller ikke, hvis du tager dine p-piller, som du skal. Hvad får dig til at tro, at du er gravid? Du kan tage en test og finde ud af det.

Pas bedre på dig selv. Hvad får dig til at have sex uden kondom med en fyr du ikke kender? Husk at sex kan føre til graviditet, også selvom man bruger prævention. Abort er alvorligt, det handler om et lille ufødt barn, bla derfor får mange piger/kvinder det psykisk svært efterfølgende.

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske

Læs mere: Er jeg gravid?