Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid og fustret!

Spørgsmål:

Hej.. jeg står og er gravid er 5 måneder henne med min lille pige. Jeg datet en fyr i ca 2 måneder hvor efter jeg blev gravid. Hvilket kom meget bag på os begge at jeg gravid så hurtigt. Vi ville begge gerne have børn men vi regnede ikke lige med sådan her.

Han tog det pænt da jeg sagde jeg var gravid og ville gerne være del af det hele. Vi skulle prøve at se om vi kunne få et forhold op at kører, og lærer hinanden endnu bedre at kende. Han sagde han ville være der for mig lige meget hvad.

Dette troede jeg så på, indtil jeg tog ham i at være på en dating side og jeg meldte klart ud at det såret mig. Han lukkede helt af for mig og svarede hverken på mine beskeder eller opkald. Han var helt opsat på vi skulle være del af hinandens familier og liv. Dette syntes jeg ikke er passende når valgte og se andre.

Vi talte ikke sammen i 4,5 mdr. hvor jeg prøvede at skabe kontakt. Vi fik kontakt, og jeg gik med til noget familie halløj, men blev nød til at aflyse. Jeg fik det helt dårligt fordi jeg ikke var klar. Jeg fortalte ham det og vidste godt risikoen for, at han ville lukke af igen. Min mor og søster tog hans parti og syntes jeg var dybt urimelig. Nu snakker jeg ikke med dem mere. Han skrev til mig endnu gang at han først vil snakke med mig i dec hvor der er måned til jeg skal føde.

Jeg er så fusteret og ked af det og kan næsten ikke hænge sammen fordi jeg føler mig så magtesløs. Jeg ved hvilke ikke hvad jeg egentlig skal gøre for bliver ked af tanken om at min datter ikke har kontakt med sin far. Nogle gode råd hvad jeg kan gøre i denne station?

Svar:

Hej
Det er en svær situation for dig. Og ensomt, at barnets far opfører sig, som han gør. Din mor og søster tager hans parti, hvad vil det sige? Hvad siger de til dig? Hvad får dig til at skrive til Abortlinien?

Måske du skulle tale med din læge og få henvisning til en psykolog? Eller gennem din læge få kontakt til en sundhedsplejerske eller socialrådgiver, og høre, hvilken hjælp du kan få, hvis du bliver alenemor. Og ja, måske får din datter ikke kontakt til sin far, måske besinder han sig og måske finder I ud af det som familie.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske