Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid og for langt henne

Spørgsmål:

Jeg tror snart jeg er i 12 uge, jeg ved det dog ikke med garanti, og jeg har besluttet mig for at jeg vil have en abort, men lægen har først tid om en uge og så skal jeg lige have en tid til abort på sygehuset.

Er der nogle smutveje i dette tilfælde

Svar:

Hej.

Alle læger har akuthenvendelse, så det vil jeg henvise dig til at prøve først. At se om du kan få en hurtigere tid hos egen læge.

Man kan også henvende sig til en hvilken som helst læge, gynækolog eller til hospitalet direkte. Men det er altid bedst at gå igennem egen læge først.

Du er velkommen til at ringe på Abortlinien på 48 39 48 48, hvis du har brug for at tale med en rådgiver om din situation, og om hvordan du har det. Der er åbent hver aften fra kl. 19-22 (dog ikke lørdag).

Håber det bedste for dig.

Med venlig hilsen, Marianne Jørgensen, abortlinieleder