Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gravid igen

Spørgsmål:

Hej, jeg er blevet ufrivillig gravid igen. Det er nu tredje gang. De sidste 2 gange har jeg været på p-piller.

Jeg vil gerne have en abort, men jeg synes det er træls at blive ved med at få aborter. Jeg synes det er pinligt og jeg ved ikke hvem jeg skal snakke med om det.

Kan man godt få en tredje abort?

Svar:

Hej.

Det er en svær situation du står i. Hvem har du at snakke med om det? Hvordan er dit forhold til barnets far? En god ide at få snakket sammen inden du træffer en beslutning.

Du synes det er pinligt, træls og tænker om man kan få en tredje abort.
Hvordan har du det med abort? Hvordan har aborten påvirket dig de andre gange? Måske kender du en som har været i din situation og kender dine tanker og følelser.

En god ide kan være at læse i brevkassen på Abortliniens hjemmeside om andres erfaringer. Jeg vil opfordre dig til at tage dine tanker og følelser seriøst. Uanset hvad du vælger, så er det et valg, der ikke kan gøres om.

Du er velkommen til at ringe til Abortlinien 48394848 (åbent kl. 19-22 hver aften, undtagen lørdag). Der kan du snakke med en rådgiver og dele dine tanker og følelser.

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Marianne Jørgensen, socialrådgiver.