Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Føler ikke det samme for min kæreste efter aborten

Spørgsmål:

Det er nu fire uger siden at jeg fik en kirurgisk abort, jeg blev meget syg ugen efter. Min kæreste støttende mig hele vejen. Men efter aborten, mistede jeg noget for ham, jeg føler ikke det samme, selvom jeg gerne ville.

Det nu 4 uger siden, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, kan jeg stadig have bi-virkninger? Og hvor længe kan man have det? Jeg overvejer også at slutte med ham, men er bange for at jeg få følelserne igen lige pludselig, han er en super sådan fyr. Lige nu har jeg bare ingen følelser tilbage, hvor længe kan jeg have det sådan?

Svar:

Hej
Du har fået en abort og har haft det svært i parforholdet siden. Du overvejer, om du fortsat kan have bivirkninger 4 uger efter aborten. Ja, det er almindleligt at kvinder får psykiske reaktioner efter abort og disse kan vare meget længere tid end 4 uger.

Hvad fik dig til at vælge abort? Hvad tænkte din kæreste om aborten? Hvad tænker du om, at du kan blive gravid igen? Hvordan har du det psykisk efter aborten, fraset dine manglende følelser for din kæreste? Hvad tænker din kæreste er årsagen til at du har “mistet” noget for ham?

Du er velkommen til at skrive igen til post@abortlinien.dk

Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske