Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bekymret efter medicinsk abort

Spørgsmål:

Jeg fik fortaget en medicinsk abort d. 15/1-21 og jeg fik min første mens 12 marts til 17 marts også havde jeg 3 dages pause og nu bløder jeg så på dag 23 altså fra 20/3 indtil idag, blødning er frisk blod og ikke brunt, er bekymret og skal kontakte gynækologen i morgen. Er det normalt med så lang en mens efter abort ?

Kh. En bekymret kvinde

Svar:

Hej
På nuværende tidspunkt har du nok talt med gynækologen. Blødning kan være anderledes efter graviditet, men godt at få det undersøgt hos lægen.

Hvordan har du det efter aborten?

Håber det bedste for dig.
Venlig hilsen Trine Holst Nielsen, sygeplejerske

Relateret læsning: Medicinsk abort